El PSC ultima un programa electoral basat en la inversió pública i el 'metropolitanisme'


Temes relacionats

Villaseñor (PSC) prefereix Chacón o Rubalcaba a Bono ( 5/abr/11)

Villaseñor vol liderar un canvi a Sant Cugat (26/mar/11)


  • Comparteix:

Villaseñor en una roda de premsa

Villaseñor en una roda de premsa

Incrementar la inversió pública per afavorir l'ocupació, millorar els serveis socials i la protecció del medi ambient són els principals punts de l'esborrany del programa electoral del PSC local. L'alcaldable socialista, Ferran Villaseñor, ha explicat en roda de premsa que un altre dels seus objectius és fer efectiva la integració de Sant Cugat dins l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Els militants i simpatitzans del partit tindran l'oportunitat d'esmenar i ampliar el programa fins diumenge, quan el document final serà aprovat.

Segons Villaseñor, un dels eixos de la campanya per millorar el dinamisme econòmic i social de la ciutat és l'aposta pel 'metropolitanisme'.

Ferran Villaseñor

Sant Cugat s'ha volgut tancar a l'entorn metropolità, però Barcelona és un gran reclam cultural i econòmic.


El cap de llista socialista també ha destacat la necessitat de reclamar més efectius policials al govern de la Generalitat, i ha criticat el canvi de posicionament de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que va assegurar recentment que la dotació de Mossos era l''adequada'. Villaseñor també ha denunciat 'la gran quantitat de pressupost' que l'equip municipal destina a la 'propaganda' de l'obra de govern, i ho ha definit com una de les partides a retallar per paliar 'la mala situació de les finances'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.