Forta presència del món associatiu a les llistes de la uaSC


  • Comparteix:

Membres de llista de la formació

Membres de llista de la formació

Els primers llocs a la llista d'Un Altre Sant Cugat (uaSC) estan ocupats per membres amb trajectòria al teixit associatiu de la ciutat. La uaSC ha engegat una campanya d'apropament a la ciutadania i els cap de setmana i dies festius serà present als carrers de la ciutat per donar-se a conèixer i escoltar les propostes dels santcugatencs.

Vicenç Valls és el número 2 de la llista encapçalada per Massanés. Valls, veí de les Planes, forma part de la Comissió de Festes del barri, ha estat president de l'Associació de Veïns de les Planes i és membre de la Comissió de Seguiment de la Llei de Barris en aquest territori.

La número 3, Sílvia Serra, és membre de l'Associació de Veïns de Mira-sol, sòcia de Creu Roja i membre de l'Associació Comercial de l'Endevallada. El número 4, Jordi Andreu, també és membre de l'entitat veïnal de Mira-sol i pertany al teixit associatiu dels comerciants de la ciutat. A la cinquena plaça, hi va Rosa Gadea, membre de la colla dels Gausacs.

L'alcaldable, Jaume Massanés, destaca 'la implicació' que desperta el projecte.

Jaume Massanés

Hem completat les llistes. També tenim suplents. És un senyal que el projecte guanya en implicació.



La plataforma ha aprofitat la presentació dels caps de llista per carregar contra l'actitud de CiU, que ha impedit l'aplicació de criteris periodístics en la cobertura de la campanya electoral, tal com Cugat.cat havia proposat a totes les forces polítiques. La negativa nacionalista suposa l'aplicació de quotes proporcionals i d'un ordre preestablert en les notícies electorals com estableix la doctrina de la Junta Electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.