Quatre exregidors tanquen la llista d'ICV-EUiA a les eleccions municipals


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Àngel, Casas, Calderon, Reyes i Español.

D'esquerra a dreta, Àngel, Casas, Calderon, Reyes i Español.

Els exregidors Jordi Casas, Àssun Reyes, Joan Balada i Josep Maria Àngel i la representant d'ICV-EUiA a Promusa Montserrat Español tanquen la llista ecosocialista a les eleccions municipals. El nom dels últims a la llista s'ha donat a conèixer aquest dijous en l'acte de projecció de l'audiovisual 'Ja som legals' a la Casa de Cultura.

La projecció de l'audiovisual 'Ja som legals!', sobre els primers 20 dies de legalització del PSUC, ha servit per donar a conèixer el nom dels exregidors que tanquen la llista ecosocialista, encapçalada per Joan Calderon. Precisament, Calderon ha remarcat el seu vincle polític amb aquestes persones dels darrers llocs de la candidatura.

Joan Calderon

Em sento hereu de la seva tradició i del PSUC, una herència que és molt important avui en dia.


ICV-EUiA es marca com a objectius duplicar el pressupost en polítiques socials, protegir Torre Negra i aplicar un sistema de tarifes socials a tots els serveis públics per al proper mandat. El grup municipal es presenta als comicis amb 45 propostes que provenen del procés de participació 'Repensem Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.