uaSC presenta un paquet de mesures per impulsar el comerç local


  • Comparteix:

Massanés i Andreu en roda de premsa

Massanés i Andreu en roda de premsa

La creació d'un carnet de comerciants associats, la promoció d'un eix comercial multilateral i dinamitzar la zona del mercat de Pere San són algunes de les propostes de la plataforma veïnal uaSC per revitalitzar el comerç de la ciutat. L'agrupació també planteja una millor comunicació entre els comerços a través de la reformulació del funcionament de les associacions i la creació d'un fòrum intersectorial per intercanviar experiències.

D'una banda, la uaSC proposa que les associacions i la Federació de Comerciants canviïn la manera de treballar per millorar la transversalitat entre els seus membres i així fomentar-ne la cooperació. En l'àmbit comunicatiu, la uaSC vol fer més present el comerç local al mitjà de comunicació públic a través de promocions i reportatges.

La llista encapçalada per Jaume Massanés també considera necessària la redacció d'un pla de comerç que detecti les necessitats en infraestructures per millorar les càrregues i descàrregues dels comerços i minimitzar les molèsties al veïnat. El mercat municipal de Pere San ha de recuperar, segons la formació, el paper de motor comercial de la zona i per això proposa mesures per dinamitzar el mercat i el seu entorn.

El número quatre a les llistes de la uaSC, Jordi Andreu, també ha destacat la importància de promoure diversos eixos comercials a la ciutat més enllà del recorregut que va de l'estació a la plaça d'Octavià.

Jordi Andreu

Cal ampliar l'eix comercial promocionant altres zones de petita botiga de la ciutat que ara queden oblidades.


La uaSC proposa també la redacció d'una guia comercial on quedi detallada l'activitat i la ubicació de cada comerç i que aquesta guia i el corresponent mapa es puguin consultar des del Quioscos Multimèdia (QIM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.