El PSC acusa CiU de barrejar acció de govern i campanya electoral


  • Comparteix:

Villaseñor, durant la roda de premsa en la que ha manifestat la seva posició

Villaseñor, durant la roda de premsa en la que ha manifestat la seva posició

El PSC acusa CiU de confondre 'accions de govern amb actes propis de campanya electoral'. Segons els socialistes, els nacionalistes no han de fer declaracions de quines seran les seves fites de govern fins després de les eleccions municipals. El PSC també ha manifestat la seva proposta que hi hagi un major control sobre els serveis externalitzats.

L'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, ha manifestat el seu desacord amb el paper que està adoptant CiU abans de les eleccions municipals. Villaseñor ha assegurat que la federació nacionalista no separa el seu paper com a equip de govern de la seva posició com a partit polític que es presenta als comicis del maig. L'alcaldable ha posat d'exemple les declaracions de l'equip de govern sobre el cicle musical 'Mou-te', del qual ha anunciat una altra edició a l'octubre. Escoltem Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Demanem a l'equip de govern que no faci declaracions del que farà després de les eleccions municipals. No s'ha de confondre entre partit polític i govern.



Villaseñor ha afegit que és necessari fer auditories a les empreses concessionàries d'algun servei municipal per millorar la seva gestió i vetllar pels treballadors.

Ferran Villaseñor

Aquells serveis externalitzats han de rebre un control per part del govern municipal, per vigilar el servei que es presta i per vetllar per les condicions laborals dels treballadors.




En aquest sentit, Villaseñor també ha explicat que l'agrupació s'ha reunit amb diverses entitats esportives que han mostrat el seu interès per gestionar alguns equipaments. En paral·lel, el cap de llista socialista també ha demanat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que expliqui perquè el preu per trucar al telèfon d'atenció ciutadana 010 és més elevat a la ciutat que a Barcelona. Segons Villaseñor, a Sant Cugat és de 0'33 euros per establiment de trucada i 0'87 per minut, mentre que a la capital el servei té un cost de 0'10 euros per establiment de trucada i 0'40 per minut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.