El PP creu que CiU utilitza les institucions públiques per fer campanya


Temes relacionats

125.000 euros de subvenció a entitats locals per a projectes d'interès social (27/abr/11)


  • Comparteix:

El PP ha manifestat la seva possició en una roda de premsa

El PP ha manifestat la seva possició en una roda de premsa

El PP retreu a CiU que utilitzi les institucions públiques per fer campanya electoral. Segons els populars, la federació nacionalista aprofita l'Ajuntament per obtenir beneficis de partit. L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, també ha criticat la subvenció que ha rebut Omnium Cultural per part del consistori.

Carreras ha dit que CiU utilitza els mitjans públics de l'Ajuntament en benefici propi i ha posat d'exemple una notícia publicada aquest dimecres a Cugat.cat on s'explicaven les subvencions que el consistori dóna a entitats de la ciutat. Segons l'alcaldable popular aquestes ajudes corresponen a una decisió que es va prendre al febrer, tot i que la junta de govern local l'ha aprovat aquesta setmana. Escoltem el cap de llista popular, Jordi Carreras.

Jordi Carreras

CiU fa servir els mitjans públics de l'Ajuntament per fer campanya electoral.



En paral·lel, Carreras ha criticat que el consistori hagi donat una subvenció a Omnium Cultural, que segons el popular és una entitat que no té altre mèrit que el seu 'nacionalisme radical'. Carreras ha manifestat que l'Ajuntament té una 'falta de criter'i a l'hora de donar aquestes ajudes i que hauria de prioritzar altres entitats que presten serveis socials de més 'importància' per a les persones.

En aquest sentit, l'alcaldable popular ha afegit que l'Ajuntament posa per davant de les persones necessitades les 'cabòries ideològiques i els rampells independentistes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.