Josep Puig repeteix com a candidat de CiU-Actuem a l'EMD


  • Comparteix:

Josep Puig acompanyat per Mercè Conesa durant la presentació

Josep Puig acompanyat per Mercè Conesa durant la presentació

El valldoreixenc Josep Puig torna a ser el candidat de la coalició CiU-Actuem a la presidència de l'EMD de Valldoreix. Aquest dijous s'ha presentat la candidatura, en què Puig ha destacat que el seu principal objectiu és 'incidir en les persones', i la proximitat amb la ciutadania de Valldoreix. La candidata de CiU a Sant Cugat, Mercè Conesa, que ha acompanyat a Puig en la seva presentació, ha subratllat la relació del presidenciable amb el territori i l'ha definit com el 'millor candidat' per a la coalició.

CiU-Actuem és una coalició formada per un grup de veïns independents i la formació nacionalista. Josep Puig, d'Actuem, ja va ser el candidat fa quatre anys. Enguany repeteix amb l'objectiu d'assolir la presidència i així poder desenvolupar el seu programa.

Entre les propostes per els propers quatre anys hi ha la supressió total de les línies d'alta tensió, crear la plaça de la centralitat, la urbanització de tots els carrers i optimitzar recursos. Puig però, ha remarcat que es volen diferenciar de la resta de candidatures per la incidència amb les persones.

Josep Puig

Totes les propostes són les mateixes. Nosaltres volem incidir en la relació amb les persones.



L'alcaldable de CiU a Sant Cugat, Mercè Conesa, ha acompanyat Puig en la presentació. Conesa ha destacat que Puig és el 'millor candidat' per la seva relació amb el territori.

Merce Conesa

Creiem que en Josep Puig és un bon candidat. Està arrelat a Valldoreix, pot desenvolupar grans projectes. Valldoreix ha de fer un tomb.





Més d'un centenar de persones han acompanyat a Josep Puig durant la seva presentació com a candidat de CiU-Actuem, que s'ha fet aquest dijous al vespre a la Nau de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.