ICV es presenta com l'alternativa per evitar que les retallades arribin a la ciutat


  • Comparteix:

Joan Calderon i Xavier Boix

Joan Calderon i Xavier Boix

ICV-EUiA es presenta a les eleccions municipals com la força política alternativa i capaç d'evitar que les retallades de la Generalitat arribin a la nostra ciutat. Els ecosocialistes han recollit aquesta idea amb el lema de campanya 'Ningú pot retallar les teves idees'. La campanya de la coalició, que asseguren que serà austera, es basarà en la participació ciutadana i de les entitats.

'Hem de passar de la indignació a l'acció i mostrar-nos rebels davant les retallades'. Ho ha dit el cap de llista de la coalició ecosocialista, Joan Calderon, que ha apuntat que és possible sortir de la crisi d'una manera justa i evitar els interessos especuladors que, diu, defensa CiU. De fet, ICV s'ha posat en alerta per por a la possibilitat que la federació nacionalista aconsegueixi majoria absoluta al consistori i apliqui les retallades d'Artur Mas al municipi.

Joan Calderon

Mercè Conesa, amb majoria absoluta i suport de la Generalitat, pot fer moltes retallades a la ciutat. La garantia per evitar-ho és ICV.



El cap de campanya d'ICV i número 3 a les llistes, Xavier Boix, ha subratllat que les majories no són per sempre i que ICV pot canviar les coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.