Villaseñor (PSC): 'El primer que faria és una auditoria econòmica'


Temes relacionats

El PSC demana una revisó dels comptes del 2009 i 2010 a la Sindicatura de Comptes (21/abr/11)

Ferran Villaseñor (18/abr/11)

El PSC ultima un programa electoral basat en la inversió pública i el 'metropolitanisme' (12/abr/11)

Villaseñor (PSC): 'Recoder ha enganyat els santcugatencs amb els diners de Sorea' (24/mar/10)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor durant una entrevista a Cugat.cat

Ferran Villaseñor durant una entrevista a Cugat.cat

El candidat a l'alcaldia del PSC, Ferran Villaseñor, ha anunciat una auditoria econòmica si la seva formació entra al proper govern municipal. Villaseñor s'ha mostrat crític amb la política econòmica de l'equip de govern, al qual ha acusat de tapar un 'dèficit crònic' en els comptes de l'Ajuntament. L'alcaldable socialista també s'ha mostrat favorable a potenciar els vincles econòmics de l'àrea metropolitana de Barcelona i la connexió amb els municipis vallesans, i ha apostat per una 'industrialització' de Sant Cugat que giri al voltant de la innovació. Mira l'entrevista a Cugat tv

Durant una entrevista a Cugat.cat, Villaseñor ha criticat el 'cofoisme' de l'equip de govern amb els comptes de l'Ajuntament, tot i destacar que la seva formació no té intenció de fer retallades en els serveis públics.

Ferran Villaseñor

El dèficit crònic de l'Ajuntament ha estat tapat amb ingressos provinents de Sorea o operacions urbanístiques al voltant de Promusa.


Segons el cap de llista socialista, la reducció de despeses podria provenir de l'estalvi en les àrees de comunicació i protocol i d'evitar la duplicitat de personal entre càrrecs polítics i tècnics. Villaseñor ha remarcat que cal canviar les prioritats lligades a vendre Sant Cugat com una 'marca de cartró pedra'. També ha criticat l'actuació de l'equip municipal en relació amb la situació de Sharp i ha atribuït a la seva 'deixadesa' que IKEA s'instal·lés a Sabadell.

Per altra banda, Villaseñor ha destacat la necessitat de millorar el transport públic intern de la ciutat i de centralitzar-lo al voltant de les estacions de tren i ferrocarril. El número 1 de la llista del PSC també s'ha mostrat favorable a ampliar les competències de l'EMD de Valldoreix, així com que els partits polítics entrin als consells de barri per poder-los dotar de poder de decisió real.

Ferran Villaseñor

Hem de ser als consells de barri perquè sinó no podem fer tot el que recollim de la ciutadania.


Pel que fa a les perspectives electorals, l'alcaldable socialista s'ha marcat com a fita superar el resultat obtingut a les eleccions anteriors. Villaseñor ha destacat que una alta participació els afavoriria per intentar trencar la majoria de CiU, tot i reconèixer que 'la marca PSC' no passa pel seu millor moment.

Villaseñor també s'ha mostrat partidari d'enfortir els vincles de la ciutat amb l'àrea metropolitana. Precisament, el cap de llista ha fet aquest pronunciament després de visitar les instal·lacions de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.