La CUP presenta el seu lema de campanya, 'Despertem Sant Cugat'


  • Comparteix:

Els membres de la CUP, Quim Pla i Aniol Pros, presenten el cartell de campanya

Els membres de la CUP, Quim Pla i Aniol Pros, presenten el cartell de campanya

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) presenta el seu lema de campanya, 'Despertem Sant Cugat'. El lema s'acompanya de les figures dels candidats a les llistes simulant que es desperten, en al·lusió a la 'nova energia' que volen transmetre als electors. La CUP es gastarà uns 9.500 euros en fer difusió de la seva candidatura, un cost que demanen que també es faci públic en el cas de les altres formacions polítiques.

'Despertem Sant Cugat' és el lema principal de campanya de la Candidatura d'Unitat Popular que presenta als 35 membres de la seva llista com si s'estiguessin despertant. El membre de la CUP i número quatre a les llistes, Quim Pla, considera que la campanya transmet la feina feta i la 'impaciència' del partit per entrar al consistori.


Quim Pla

Esperem i creiem que aquesta campanya transmet molt bé aquests quatre anys de feina, aquestes ganes de treballar.






Un total de 1.200 cartells es repartiran en menys del 5% de l'espai públic que els toca a les formacions sense representació al consistori. Des de la CUP lamenten aquesta situació de 'desigualtat i indefensió' davant el 95% d'espai públic que es reparteixen els partits amb representació al consistori. A més, també conviden la resta de formacions a fer públic el cost de la campanya. Així ho ha sol·licitat el membre de la CUP i número sis a les llistes, Aniol Pros.

Aniol Pros

Volem explicar amb detall el que costa la campanya. Aprofitem la ben entesa per demanar als altres partits que també ho facin.












La Candidatura d'Unitat Popular basarà la seva campanya en uns desplegables que farà arribar a la bústia de les cases santcugatenques, a més dels cartells per penjar-los als pirulins de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.