ERC subscriu al seu programa electoral les propostes mediambientals fetes per 'El Mussol'


  • Comparteix:

Foto d'alguns membres de la condidatura d'ERC i Reagrupament

Foto d'alguns membres de la condidatura d'ERC i Reagrupament

ERC s'adhereix a les propostes mediambientals fetes per l'associació 'El Mussol' per a les properes eleccions municipals. La coalició formada per ERC i Reagrupament compta a les seves llista, en el número 8, amb la vicepresidenta d''El Mussol', Roser Ferré. L'associació aposta per la promoció del voluntariat veïnal, la reducció de residus i una construcció sostenible per millorar el medi ambient.

El programa electoral amb el que ERC concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig, inclou les propostes que 'El Mussol' va fer arribar a totes les formacions. Es tracta de mesures relacionades amb el Medi Ambient, com la protecció de l'arbrat i un servei d'assessorament municipal per la preservació de l'entorn natural. A més, l'associació creu que cal incentivar les llars que estalviïn energia amb avantatges fiscals.

ERC i Reagrupament, que es presenten a les eleccions conjuntament, compten amb la vicepresidenta de 'El Mussol', Roser Ferré, al número 8 de les llistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.