ICV-EUiA aposta per unes polítiques d'ocupació sense retallades i properes als treballadors


  • Comparteix:

Els dirigents del partit i treballadors de Delphi durant la presentació

Els dirigents del partit i treballadors de Delphi durant la presentació

ICV-EUiA proposa unes polítiques d'ocupació enfocades als treballadors i a la creació de llocs de treball per fer front a la crisi econòmica. El grup municipal vol crear espais de trobada entre sindicats, patronals i Ajuntament per millorar les condicions d'ocupabilitat de la ciutadania i disminuir l'atur. La formació, que ha presentat les seves propostes aquest dimarts a la planta Delphi, també aposta per incentivar la formació dins les empreses. Mira l'entrevista del candidat d'ICV-EUiA, Joan Calderon, a Cugat tv

Els ecosocialistes han presentat unes polítiques d'ocupació per fer créixer els llocs de treball i 'estar al costat dels treballadors'. La formació vol reactivar l'acord estratègic del 2007, segons el qual diversos agents socials es comprometen a actuar per millorar l'ocupabilitat a la ciutat i impulsar així l'economia. A més, ICV-EUiA aposta per 'unir sinergies' entre l'àmbit educatiu i econòmic i augmentar els recursos destinats al Servei d'Ocupació Municipal (SOM).

Paral·lelament, el grup municipal aposta per la innovació, el desenvolupament i la investigació en l'àmbit empresarial, amb l'objectiu de mantenir el teixit industrial de la ciutat. Així ho explica l'alcaldable d'ICV-EUiA, Joan Calderon.

Joan Calderon

Una aposta decidida per la innovació, el desenvolupament, la formació professional i el teixit empresarial de la ciutat.


A més, els ecosocialistes volen crear un viver d'empreses del tercer sector, centrat en la sostenibilitat i la generació de riquesa mitjançant processos nets i ecològics.



La diputada al Parlament de Catalunya, Laura Massana, que ha acompanyat els ecologistes santcugatencs, ha posat èmfasi en aquesta qüestió.

Laura Massana

Són propostes d'eficiència energètica i economia verda per canviar el model productiu.



L'alcaldable d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha ofert aquest dimarts una entrevista a Cugat tv on es compromet a duplicar el pressupost destinat a polítiques socials i subratlla la necessitat de millorar els equipaments de la ciutat i potenciar les polítiques d'habitatge i medi ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.