El PP condemna l'últim espectacle de Marta Carrasco representat al Teatre-Auditori i en responsabilitza l'Ajuntament


Temes relacionats

L'últim muntatge de Marta Carrasco crea controvèrsia entre el públic del Teatre-Auditori (30/abr/11)


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle al Teatre-Auditori

Imatge de l'espectacle al Teatre-Auditori

El PP critica la representació 'Dies Irae; Requiem de Mozart', de Marta Carrasco, que es va representar el passat divendres al Teatre-Auditori, per 'ridiculitzar de manera flagrant l'esglèsia catòlica i els que creuen en ella'. El grup popular, a més, qüestiona la idoneïtat de realitzar espectacles d'aquesta mena en un edifici públic.

L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, creu que l'Ajuntament no ha complert amb les seves funcions pel que fa a la protecció dels ciutadans, ja que hauria d'assegurar la llibertat de creences i assegurar el respecte i la tolerància entre els seus habitants.

Jordi Carreras

Que això es faci ja és greu, però que es faci sota el patrocini de l'Ajuntament és inacceptable. L'Ajuntament ha de prendre mesures i demanar responsabilitats i doni satisfacció als ciutadans que van patir aquesta representació.


La formació lamenta 'un altre atac gratuït més als cristians amb total impunitat' i, segons asseguren, que succeeix de manera habitual. A més reclama que l'Ajuntament es responsabilitzi dels fets i demani disculpes. El PP assegura que hi va haver persones que van abandonar l'espectacle ofeses.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cal agraïr al PP local la claretat en exposar les seves propostes. Ara sabem que, si d´ells depengués, vetarien artistes (Toni Albà) , censurarien espectacles (el de Marta Carrasco), deixarien a les families monoparentals, perelles de fet i joves sense casar-se sense subvencions ni ajuts en just càstig a la seva mala vida, premiarien als especuladors que volen construïr a Torre Negra i parlariem en un catanyol inintel.ligible al canviar cada dos paraules d´idioma. Intolerància, prohibicions i Espanya son conceptes que sempre han anat de la mà i justament això es el producte que el PP de Sant Cugat ofereix a la ciutadania el dia 22 de Maig.

Raül Grangé. Enviat el 4/mai/11


Por las entradas que se vendieron ya se sabía que sólo acudiría un aforo de media Platea. Quién es el responsable de contratación de las obras del Teatre Auditori?. Si el Ayuntamiento subvenciona dicho Teatro debería cerciorarse que las obras contratadas no hieren a nadie. La persona o personas responsables deberían dar explicaciones de cuánto ha costado traer "Dies Irae" a Sant Cugat. Los habitantes de Sant Cugat nos merecemos algo más!

Maria Dolores Domenech Vicens. Enviat el 4/mai/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.