La uaSC promet millorar la descentralització al municipi


  • Comparteix:

Massanés i Turu abans de participar a la xerrada sobre les EMD

Massanés i Turu abans de participar a la xerrada sobre les EMD

La plataforma veïnal un altre Sant Cugat (uaSC) aposta per millorar la política descentralitzada als districtes en cas d'arribar al govern municipal. El candidat a l'alcaldia de l'associació, Jaume Massanés, ha explicat que en cas d'estar a l'oposició i que el futur govern no assumís aquest compromís promourien una consulta ciutadana a la Floresta per crear una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). Ho ha dit aquest dimecres durant la xerrada sobre les EMD que ha organitzat la uaSC i ha comptat amb la participació de la presidenta de Valldoreix i de l'Agrupació de les EMD de Catalunya, Montserrat Turu.

L'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés, ha destacat que la seva plataforma es marca per als propers quatre anys promoure consultes en els temes de ciutats més importants. Per a Massanés, la política descentralitzada que s'utilitza actualment 'no funciona'.

En una xerrada amb el nom 'Voleu una EMD que gestioni els vostres impostos?', la uaSC ha explicat als ciutadans de la Floresta els avantatges i els inconvenients de que el territori estigui gestionat per una EMD. Massanés ha explicat quin full de ruta seguirà la seva formació un cop passades les eleccions.

Jaume Massanés

Si tenim la força majoritària del govern, nosaltres fariem una política de descentralització verdadera. Si no, promourem una consulta.


La trobada ha comptat amb la presència de la presidenta de l'Agrupació de les EMD de Catalunya, Montserrat Turu, que ha subratllat la necessitat que l'Ajuntament garanteixi als veïns dels districtes la participació en els pressupostos. Per poder crear una EMD a la Floresta, Turu ha remarcat que caldria el suport dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.