Geli (PSC) defensa el projecte de l'hospital de referència a Rubí


  • Comparteix:

Marina Geli, en imatge d'arxiu

Marina Geli, en imatge d'arxiu

L'exconsellera de Salut i membre del PSC, Marina Geli, defensa la vigència del projecte de l'hospital de referència per a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Geli, que ha participat en un sopar-conferència a la ciutat, recorda que ja es va explorar la possibilitat d'una col·laboració amb el Capio Hopsital General de Catalunya (HGC), però que era un fórmula molt complexa.

Segons Geli, no existeix cap motiu pel qual s'endarrereixi la posada en funcionament de l'hospital que ha de donar servei a aquests tres municipis. L'exconsellera remarca que el projecte no comporta un increment de despesa que justifiqui un nou retard. Per això, Geli reclama que la conselleria doni a conèixer quan executaran les inversions previstes.

Marina Geli

Si el govern vol replantejar el projecte, ens ho haurà d'explicar. Nosaltres continuem defensant el model.








Geli ha subratllat que es va estudiar un acord amb el Capio Hospital General de Catalunya, però que va ser inviable a causa de la complexitat de l'operació i a la negativa del centre privat. L'exconsellera ha fet aquestes declaracions abans d'un acte organitzat pel col·lectiu Santcugatconversa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.