Conesa (CiU): 'Hem fet els deures i ara cal continuar amb aquest model de ciutat'


Temes relacionats

Mas posa HP de Sant Cugat com a exemple de deslocalització positiva ( 4/mai/11)

L'equip de govern, confiat a trobar una sortida per a la plantilla de Sharp ( 4/mai/11)

Conesa (CiU) es compromet a no retallar en educació ni en serveis socials ( 3/mai/11)

El SOM formarà els treballadors de Sharp per a la nova producció de la planta (27/abr/11)

Mercè Conesa (18/abr/11)


  • Comparteix:

Mercè Conesa durant una entrevista a Cugat.cat

Mercè Conesa durant una entrevista a Cugat.cat

La cap de llista de CiU i actual alcaldessa, Mercè Conesa, ha situat la feina feta durant el darrer mandat com a principal aval de la seva candidatura, i n'ha destacat sobretot les inversions en educació i polítiques socials, així com la gestió econòmica que ha permès al consistori mantenir un baix nivell d'endeutament. L'alcaldable nacionalista ha apostat perquè Sant Cugat segueixi transformant el seu teixit empresarial per proporcionar serveis de valor afegit i ha marcat com a repte pels propers anys la millora dels carrers de la Floresta. Mira l'entrevista a Cugat tv

Durant una entrevista a Cugat.cat, Conesa s'ha posicionat a favor d'un proper mandat continuïsta.

Mercè Conesa

Hem de continuar amb el model de ciutat que tenim, que fins ara ha fet els deures.


La candidata de CiU ha reiterat que la situació econòmica de l'Ajuntament s'ha gestionat correctament des de l'inici de la crisi, i que aquest fet permetrà al seu equip de govern no retallar el pressupost en educació i polítiques socials si arriba a ser reelegit per un nou mandat. Segons Conesa, l'endeutament a llarg termini del consistori és d'un 67% del pressupost, lluny del màxim del 75% exigit pel govern espanyol i encara més del 110% que marca la llei. L'alcaldable ha defensat la validesa dels comptes davant les acusacions del cap de llista del PSC, Ferran Villaseñor, remarcant que 'ja han estat auditats per la Sindicatura de Comptes'.

Per altra banda, Conesa ha destacat el paper que el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) ha de jugar a partir d'ara en la conversió de les empreses santcugatenques del sector de la indústria a centres de valor afegit.

Mercè Conesa

El SOM ha de fer una feina de cirurgia per preveure les reconversions d'aquestes empreses.


Pel que fa a les polítiques de joventut, la cap de llista de CiU ha dit que cal apostar per oferir beques de formació, especialment en llengua anglesa, i ha anunciat la voluntat d'establir un institut de Batxillerat Internacional a Sant Cugat.

Respecte les seves perspectives electorals, Conesa confia en poder reeditar la majoria absoluta. Tot i assegurar que també en aquesta situació hi hauria voluntat de pacte amb d'altres forces polítiques, l'actual alcaldessa no ha volgut desvetllar les seves preferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.