ICV-EUiA vol convertir la Casa de Cultura en un hotel d'entitats


  • Comparteix:

ICV-EUiA veu insuficient l'equipament de biblioteques

ICV-EUiA veu insuficient l'equipament de biblioteques

ICV-EUiA vol traslladar la majoria de funcions de la Casa de Cultura a l'antic ajuntament, situat a la plaça de Barcelona. Així els ecosocialistes aposten per dedicar en exclusiva la Casa de Cultura a les associacions de la ciutat, convertint-la en un hotel d'entitats. Ho ha anunciat aquest diumenge la número 2 de la formació, Roser Casamitjana, a la plaça Victòria dels Àngels.

Habilitar un espai per a l'ús de les entitats de cultura popular, fer una biblioteca central i crear un espai d'arts escèniques. Aquests són alguns dels punts del programa d'ICV-EUiA en matèria de cultura. Ho ha explicat la número 2 de la formació, Roser Casamitjana, que ha proposat canviar d'ús l'antic ajuntament i la Casa de Cultura.

Roser Casamitjana

Volem que l'antic ajuntament sigui el centre sociocultural de Sant Cugat i convertir la Casa de Cultura en un hotel d'entitats pròpiament.


ICV-EUiA reivindica la cultura com a dret de la ciutadania i pilar del benestar, i ha recordat que la crisi no pot ser un pretext per deixar-hi d'invertir. A més, considera que també és un element de cohesió social, d'especial importància en aquest context de crisi. En aquest sentit, ha avisat que si el nou govern de la Generalitat retalla en aquest departament serà funció de l'Ajuntament oposar-s'hi.

Casamitjana també ha apostat per deixar la cultura en mans de la iniciativa ciutadana i deixar a l'Ajuntament un paper coordinador i facilitador. A més, els ecosocialistes proposen crear centres de cultura en punts de la ciutat on manquen com la zona de Sant Francesc-Monestir, Volpelleres i Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.