El PSC interpreta que la 'retallada' del 20% en despesa ordinària de CiU afectaria el capítol de personal


  • Comparteix:

Imatge del candidat socialista a les eleccions municipals, Ferran Villaseñor

Imatge del candidat socialista a les eleccions municipals, Ferran Villaseñor

El PSC interpreta que la reducció del 20% en la despesa ordinària de consums proposada per CiU implicaria l'afectació de les partides de personal i serveis externalitzats. El candidat socialista a les municipals, Ferran Villaseñor, proposa que es mantingui la plantilla actual del consistori i es consolidin les places fixes en un període de tres anys. A més, l'alcaldable socialista aposta per defensar el manteniment d'un sistema gerencial.

El candidat del PSC a l'alcaldia, Ferran Villaseñor, ha fet referència a les declaracions de la candidata de CiU, Mercè Conesa, en què es comprometia a reduir la despesa ordinària de l'Ajuntament en matèria de consums en un 20% amb l'aplicació de tecnologia. L'alcaldable socialista s'ha referit a aquesta 'retallada' considerant que les partides de pressupost de personal i serveis externalitzats es podrien veure afectades. El candidat socialista a les eleccions, Ferran Villaseñor, ha explicat les seves propostes per evitar aquesta reducció.

Ferran Villaseñor

Amb aquesta retallada de pressupost ordinari interpretem que es reduirien serveis o plantilla de l'Ajuntament. Apostem per mantenir la plantilla actual.


El PSC considera que si s'aplica un bon sistema gerencial, on els càrrecs es designin segons les competències professionals, s'evitaria la duplicació de sous i dedicació de polítics i càrrecs d'elecció directa. Villaseñor també proposa una revisió dels serveis externalitzats per evitar casos de treballadors amb 66 hores setmanals de feina. Els socialistes consideren que cal incentivar una promoció interna d'ascens dels mateixos funcionaris, per davant de la contractació externa.

Quant a la consolidació de la plantilla de l'Ajuntament, Villaseñor ha destacat que la proposta respon a les nombroses queixes dels sindicats. Tot i això, destaca que no es busca l'eliminació dels càrrecs interins, sinó que aquests no siguin de períodes tan llargs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.