uaSC vol obrir consultes sobre la independència de Valldoreix


  • Comparteix:

uaSC presenta el segon dissabte de maig les propostes valldoreixenques

uaSC presenta el segon dissabte de maig les propostes valldoreixenques

La plataforma veïnal Un altre Sant Cugat (uaSC) aposta per obrir consultes populars sobre una possible segregació de Valldoreix del terme municipal de Sant Cugat. És un dels punts del programa que la formació liderada per Jaume Massanés proposa per a Valldoreix, a més de reclamar que la recollida d'escombraries i la gestió del pavelló esportiu se cedeixin a l'EMD.

En concret, l'alcaldable d'uaSC, Jaume Massanés, creu que s'ha de preguntar als valldoreixencs si volen seguir formant part de Sant Cugat.

Jaume Massanés

La primera onada no seria vinculant. Només buscaria saber si la gent estaria disposada a separar-se de Sant Cugat. Més que res per les relacions amb l'Ajuntament.











La plataforma veïnal és partidària de mantenir el model urbanístic del territori, evitar grans edificacions, potenciar el petit comerç i millorar el transport públic ofert per l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.