SI aposta per la construcció de la independència des dels municipis


  • Comparteix:

Alfons López Tena, Maria Rosa Comellas i Uriel Bertran

Alfons López Tena, Maria Rosa Comellas i Uriel Bertran

La regeneració democràtica, la participació ciutadana i la visibilitat dels districtes són els eixos principals del programa de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Sant Cugat de cara al proper mandat. Els han presentat en l'acte oficial de campanya, aquest dilluns a la Casa de Cultura, on han participat també els diputats del Parlament Uriel Bertran i Alfons López Tena, i la Fundació Catalunya Estat.

L'alcaldable de Solidaritat, Maria Rosa Comellas, proposa també mesures d'austeritat i transparència com ara retallar despeses a l'Ajuntament i reajustar els sous dels regidors i tinents d'alcalde i aposta per potenciar l'ús del català en l'atenció pública. La formació, a més, ha realitzat una enquesta de participació ciutadana per treure a la llum les demandes dels santcugatencs. Una de les propostes que s'ha extret d'aquest acte participatiu és donar més rellevància als districtes.

Maria Rosa Comellas

Els ciutadans fan incidència que a Sant Cugat hi ha altres districtes. Nosaltres reflectim les necessitats dels districtes.



Solidaritat aposta per la construcció de la independència nascuda des dels municipis. En aquest sentit, Comellas ha assegurat a Cugat.cat que una de les claus és impulsar referèndums sobre el futur de Catalunya des de les administracions. També ho ha fet el diputat i secretari general de SI Uriel Bertran, que ha participat a l'acte.

Uriel Bertran

És des dels ajuntaments on s'ha promogut tot el procés de consulta sobre la independència.





La Fundació Catalunya Estat també ha donat suport a la formació santcugatenca, davant d'una trentena d'assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.