Els candidats vallesans d'ERC es presenten a Sant Cugat com a garantia d''honestedat'


  • Comparteix:

ERC es presenta com a garantia d''honestedat' política. Els candidats vallesans de la formació s'han reunit aquest dilluns a Sant Cugat en un acte comarcal on han defensat les línies estratègiques de la campanya. En aquest sentit, l'alcaldable d'ERC a Sant Cugat, Mireia Ingla, ha destacat el seu compromís amb les polítiques socials, l'ocupació i la cohesió social. Els candidats han estat acompanyats pel secretari general d'ERC, Joan Ridao, que ha assegurat que l'objectiu de la secció local és deixar enrere el passat, trencar l''hegemonia' de CiU i augmentar la seva representació.

Les polítiques socials, el foment de l'ocupació i les mesures a favor de la cohesió són els tres eixos centrals de les propostes dels republicans. Així ho ha defensat la candidata a l'alcaldia d'ERC, Mireia Ingla.

Mireia Ingla

En aquests moments s'han de prioritzar les polítiques d'ocupació i socials per garantir la cohesió. Les eleccions municipals són molt importants.


És per això que el secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha defensat que les candidatures municipals dels republicans estan formades per gent 'propera' i 'honesta', de la qual ha dit que 'no està imputada ni té les mans tacades'. Ridao ha subratllat aquest compromís d'ERC, tant des de l'oposició com des del govern. En aquest sentit, Ridao ha dit que l'objectiu és poder trencar l''hegemonia asfixiant' de CiU a Sant Cugat.

Joan Ridao

El passat, passat està i ens interessa el nou cicle. L'objectiu és trencar l'hegemonia asfixiant de CiU i incrementar la representació.



Ridao també ha defensat la tasca de govern d'ERC portada a terme amb el tripartit, sobretot en l'àmbit de l'educació. En aquest sentit, Ridao ha acusat l'actual govern de incrementar les subvencions a algunes escoles de l'Opus Dei i ha lamentat la manca de diàleg.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.