ERC aposta per potenciar el transport públic per 'apropar els barris al centre'


  • Comparteix:

ERC i Reagrupament han presentat les seves propostes sobre mobilitat

ERC i Reagrupament han presentat les seves propostes sobre mobilitat

ERC-R contempla al seu programa electoral un increment de línies i freqüències del servei d'autobusos urbans amb la intenció de solucionar la 'manca de connexió entre els barris'. L'alcaldable republicana, Mireia Ingla, advoca també per la inclusió de la ciutat a la primera zona de tarifes del transport metropolità fins que sigui possible establir una escala de preus segons les distàncies. D'altra banda, la coalició independentista proposa un seguit de mesures per potenciar l'ús de la bicicleta com la prolongació dels carrils i la creació d'aparcaments destinats a aquests vehicles.

Els republicans creuen que la xarxa d'autobusos locals s'ha de potenciar en coordinació amb les línies de ferrocarrils que travessen la ciutat. Aquesta mesura ha de servir també per millorar l'accessibilitat als polígons industrials. La cap de llista de la coalició, Mireia Ingla, ha explicat que el transport públic ha de servir per crear una ciutat més 'humanitzada'.

Mireia Ingla

Creiem que cal fomentar el transport públic per compactar el centre i els barris. Calen més línies i preus adequats a certs col·lectius.


La potenciació del transport públic passa també per la creació de zones d'aparcament, per a bicicletes i per a turismes, per als usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la nostra ciutat. Ho ha explicat el número 4 de la candidatura d'ERC i Reagrupament, Artur Royo.

Artur Royo

Els titulars de les targetes de FGC han de tenir accés gratuït o assumible als aparcaments.




Els republicans inclouen al seu programa la creació de zones d'aparcament dissuasiu a les principals entrades de la ciutat per 'descongestionar' el centre urbà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.