El PSC proposa augmentar en 30 agents el cos de la Policia Local


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, a l'esquerra, durant la roda de premsa

Ferran Villaseñor, a l'esquerra, durant la roda de premsa

El PSC proposa augmentar progressivament el cos de la Policia Local en 30 agents per arribar a la ràtio recomanada per a una ciutat de 86.000 habitants. En matèria de seguretat i emergències, el programa dels socialistes també contempla semiprofessionalitzar alguns càrrecs de Protecció Civil i de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

L'objectiu del PSC és arribar a augmentar el cos policial durant aquest mandat, però fer-ho alhora que es potencia la policia de barri. És a dir, que els agents que patrullen la ciutat coneguin la seva zona d'actuació i siguin coneguts pels veïns. Ho ha dit el candidat del PSC, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

La ràtio recomenada d'habitants-policia és d'1,5. Sant Cugat està en 1,2. Progressivament volem arribar a aquesta xifra.


Villaseñor considera que s'ha de posar especial atenció a les estacions de FGC de les Planes i la Floresta. Com que la primera zona no forma part del nostre terme municipal, el cap de llista demana més coordinació amb la policia de Barcelona. Pel que fa a la segona, Villaseñor posa sobre la taula posar-hi càmeres de videovigilància per solucionar els problemes d'inseguretat, una solució que diu que ja compta amb el suport dels veïns.

El cap de llista socialista ha explicat també que cal semiprofessionalitzar els agents de Protecció Civil i alguns comandaments de l'Agrupació de Defensa Forestal.

Ferran Villaseñor

Hem d'impulsar la semiprofessionalització de Protecció Civil i ADF. Hi destinarem més recursos.


Villaseñor ha volgut aclarir que el PSC, a diferència d'altres partits, no lliga seguretat ciutadana amb immigració. El cap de llista socialista accepta que Sant Cugat està millor que altres municipis en matèria de seguretat, però afegeix que 'cal millorar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.