El PSC es compromet a potenciar la figura del Síndic de Greuges el proper mandat


  • Comparteix:

El PSC ha fet la roda de premsa davant de l'oficina del Síndic de Greuges

El PSC ha fet la roda de premsa davant de l'oficina del Síndic de Greuges

Potenciar la col·laboració entre el govern local i la figura del Síndic de Greuges, integrar els expedients del defensor del poble als sistemes informàtics municipals i generar un protocol de millora en la gestió local a partir de les seves recomanacions. Aquestes són les mesures que el PSC tirarà endavant en cas d'arribar al govern municipal el proper mandat. Ho ha dit el candidat a l'alcaldia de la formació, Ferran Villaseñor, en una roda de premsa davant de l'oficina del Síndic.

El PSC ha destacat que les memòries que ha presentat el Síndic de Greuges els darrers anys han posat de manifest la manca de serveis i de suport per part de l'Ajuntament en la seva tasca. El PSC ha subratllat que el defensor local és essencial per garantir els drets dels ciutadans amb el consistori.

L'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, ha destacat que les principals mesures de la formació passen per potenciar el síndic local.

Ferran Villaseñor

Volem donar més importància al Síndic de Greuges, potenciar la col·laboració amb el govern i integrar el Síndic en el sistema informàtic municipal.


Villaseñor ha insistit que les recomanacions del Síndic són una oportunitat per revisar i millorar la prestació de serveis municipals i per aquest motiu també ha subratllat que, en cas d'arribar al govern, sistematitzarà un protocol de millora de la gestió a partir de les recomanacions del Síndic.

El PSC ha fet, aquest dimecres a la tarda, una roda de premsa davant l'oficina del Síndic de Greuges per explicar els seus objectius respecte el defensor local per al proper mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.