El PP reclama atendre per igual tots els barris de la ciutat


  • Comparteix:

Membres del PP a la plça del Coll

Membres del PP a la plça del Coll

El PP reclama la mateixa atenció per a tots els barris de la ciutat. L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, ha destacat durant una visita al barri del Monestir que cal que l'Ajuntament tingui en compte les necessitats de les zones que no són 'l'aparador' de Sant Cugat però que és on viuen molts santcugatencs. En aquest sentit, el PP aposta per millorar-ne la neteja, la seguretat i l'atenció a les famílies necessitades.

Carreras ha destacat que el proper govern de la ciutat ha d'incrementar l'atenció als barris que no 'és veuen tant' però que és on viuen molts santcugatencs. És el cas, ha dit l'alcaldable popular, del barri del Monestir.

Jordi Carreras

El barri del Monestir és un exemple clar on l'Ajuntament ha de fer un esforç per dedicar la mateixa atenció que a les altres zones de la ciutat.


Carreras ha explicat que cal incrementar la seguretat del barri, que necessitarà encara més atenció si 'es va agreujant la crisi', i millorar l'atenció a les famílies necessitades d'aquesta zona. El PP aposta per afrontar aquesta problemàtica incidint especialment en els nuclis familiars.

En aquest sentit, el candidat dels populars ha reiterat la seva aposta per crear una regidoria de la família que impulsi, coordini i centralitzi les polítiques socials i de suport a les famílies. En aquesta àrea, el PP hi inclouria també els ajuts als joves, a la gent gran i a les persones dependents.

Jordi Carreras ha ressaltat que aquestes propostes no són només una promesa electoral, sinó que també són un 'compromís de consciència' en cas d'arribar al govern municipal de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.