CiU es compromet a construir una nova comissaria de la Policia Local


  • Comparteix:

Jordi Puigneró durant la roda de premsa

Jordi Puigneró durant la roda de premsa

CiU es compromet a construir una nova comissaria de la Policia Local si torna a governar la ciutat. Tot i que la ubicació no s'ha especificat, la federació nacionalista aposta per una zona de fàcil accessibilitat tant en transport públic com en vehicle privat. A més, en el seu programa de seguretat ciutadana, els nacionalistes proposen estudiar incrementar la plantilla de la policia si el creixement demogràfic de la ciutat augmenta.

El número 7 a les llistes de CiU, Jordi Puigneró, ha explicat que la nova comissaria millorarà les condicions de treball dels agents, però també el servei que es dóna a la ciutat.

Jordi Puigneró

Construir una nova comissaria de la Policia Local per millorar les prestacions i el servei que es dóna al ciutadà.




La federació nacionalista estudiarà també la possibilitat d'instal·lar càmeres de videovigilància a l'entorn de l'estació de Ferrocarrils de la Floresta.



  • Comparteix:

COMENTARIS

¡Pero que valor tienen Vds. Sres. de CiU!. ¿Una copmisaría nueva con los recortes sanitarios que estamos teniendo?,. ¿Este es el uso que van a hacer del dinero público?. Adaptense a las circunstancias (a lo que hay), y nos pongan más el pie en el cuello a los ciudadanos. Dejen la comisaría para tiempos de bonanza en los que "sobre" el dinero. Copn todo esto pierden la credibilidad y la confianza de ciudadano. Y se definen como nacionalistas.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 29/jul/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.