El PSC reclama més competències per a Valldoreix


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor i Montserrat Turu en un acte a Valldoreix

Ferran Villaseñor i Montserrat Turu en un acte a Valldoreix

El PSC aposta per establir un pacte entre administracions per ampliar les competències de l'EMD de Valldoreix de manera que l'entitat tingui una major autonomia. A més, també demana negociar el traspàs del servei de recollida de residus al territori per millorar-ne la gestió des de Valldoreix.

L'alcaldable socialista, Ferran Villaseñor, ha aprofitat l'ocasió per felicitar la presidència de Montserrat Turu per aquests quatre darrers anys a Valldoreix i també ha definit la posició del partit en relació al territori.

Ferran Villaseñor

El primer que cal fer és reivindicar la tasca de la senyora Turu. Des del PSC apostem per l'ampliació de competències de l'EMD i no fer com CiU d'aniquilar l'autonomia de Valldoreix.




L'actual presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, no es torna a presentar. Al seu lloc, Joan Gaya defensa la Candidatura de Progrés i Catalanista, formada per l'Associació de veïns i veïnes progressistes de Valldoreix, ICV-EUiA i el PSC. Turu s'ha mostrat satisfeta per la feina feta i ha demanat que la gent ho entengui de cara a la propera presidència.

Montserrat Turu

Ha hagut un govern d'esquerres a Valldoreix que ha estat honest, eficaç i igualitari amb els barris. No hi ha promeses, hi ha resultats.




Villaseñor ha afirmat que també cal millorar la relació institucional entre l'Ajuntament i Valldoreix, i negociar un nou conveni competencial i econòmic favorable per a les dues administracions, d'igual a igual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.