El PSC lluitarà per evitar que els veïns de Sant Francesc siguin 'ciutadans de segona'


  • Comparteix:

Moment de l'acte

Moment de l'acte

El PSC vol invertir al barri de Sant Francesc per evitar que els seus habitants se sentin 'ciutadans de segona'. Els socialistes volen establir una policia de barri, arranjar equipaments com les pistes de Sant Francesc i millorar l'enjardinament de carrers i places. El PSC també proposa l'ampliació de voreres i més inversió en polítiques de gent gran per millorar els espais públics dels santcugatencs que viuen a la zona.

Els socialistes s'han reunit amb els santcugatencs del barri de Sant Francesc, que han exposat les seves necessitats en termes de polítiques públiques al barri. Davant les propostes dels assistents, el PSC creu que cal augmentar la inversió al barri de Sant Francesc per evitar que sigui una zona 'de segona', fet que, segons diuen, també succeeix amb les Planes, la Floresta i la zona de Mas Gener.

L'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, ha enumerat les mesures que cal dur a terme al barri de Sant Francesc.

Ferran Villaseñor

Cal establir la policia de barri i arranjar equipaments i zones del districte. Cal fer polítiques per a gent gran.



El candidat socialista ha destacat que el govern 'ha de creure per igual en la ciutadania del municipi', sense fer distincions en termes d'inversió. Per aquest motiu, els socialistes consideren que cal augmentar les polítiques adreçades al barri per millorar-ne els espais públics i instaurar-hi una policia de barri.

Més d'un centenar de persones s'han aplegat a la plaça de Sant Francesc per assistir a l'acte, que ha consistit en un àpat de 'migas' manxegues de la mà del Centro Castellano-Manchego de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.