ERC-R prioritza l'economia i les polítiques socials pel proper mandat


  • Comparteix:

Ingla durant l'entrevista a Cugat.cat

Ingla durant l'entrevista a Cugat.cat

L'impuls al comerç i a les empreses locals i la reformulació del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) són algunes de les propostes de la coalició d'ERC-Reagrupament per lluitar contra els efectes de la crisi econòmica a la ciutat. Redefinir el criteri de bonificacions fiscals a les famílies, suport a l'emancipació dels joves i canvis a Promusa són altres dels punts del programa republicà. En el cicle d'entrevistes de Cugat.cat, la coalició diu que aspira a mantenir representació al consistori i deixa oberta la porta a un possible pacte de govern amb CiU. Mira l'entrevista a Cugat tv

Segons ERC-R, la sortida de la crisi econòmica passa per l'impuls de l'activitat econòmica i l'ampliació dels serveis socials. En l'àmbit econòmic, la coalició independentista aposta per la promoció del comerç local i la millora de les condicions dels polígons industrials per disminuir les xifres d'atur de la ciutat.

La cap de llista republicana, Mireia Ingla, ha situat l'impuls al comerç local com una de les prioritats de la coalició.

Mireia Ingla

Proposem la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola i bonificacions per nous comerços, si compleixen certes condicions.



La formació aspira a reformular algunes de les oficines de l'Ajuntament. D'una banda, proposen una reforma del SOM que estableixi comunicació directa entre les empreses i les persones que cerquen feina. D'altra banda, ERC-R és partidària que l'oficina d'habitatge públic, Promusa, es dediqui en exclusiva a crear promocions de lloguer.

En l'àmbit social, el programa d'ERC-R contempla una redefinició de criteris en matèria de bonificacions a les famílies. Així ho ha explicat Ingla.

Mireia Ingla

Volem reformar algunes bonificacions fiscals. Cal analitzar la capacitat econòmica de cada família.



Ingla també ha posat la participació ciutadana com a qüestió a desenvolupar durant el proper mandat. La candidata considera que aquesta és la manera d'implicar el ciutadà i lluitar contra la desafecció política.

En relació amb el medi ambient, la coalició és contrària al traçat previst de la Ronda Sud i supedita aquesta infraestructura a la redacció d'un Pla de Mobilitat. ERC-R proposa l'elaboració d'un pla d'usos que garanteixi la preservació de l'entorn natural de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.