L'institut Leonardo da Vinci i l'ampliació de places públiques d'escoles bressol, prioritats d'ICV-EUiA


  • Comparteix:

ICV-EUiA ha fet la roda de premsa al solar on anirà instal·lat l'institut

ICV-EUiA ha fet la roda de premsa al solar on anirà instal·lat l'institut

ICV-EUiA vol potenciar el concepte de 'ciutat educadora', compartint la responsabilitat entre família, municipi, entorn i centres educatius. La formació ecosocialista posa com a límit posar en funcionament l'institut Leonardo da Vinci el setembre de 2012 i es compromet a reforçar i ampliar les places públiques de les escoles bressol.

Per als ecosocialistes, l'educació ha de garantir l'equitat, la igualtat i la qualitat a través de la formació de persones en una societat justa, laica, cohesionada i creant persones amb esperit crític i compromeses amb la seva ciutat. L'alcaldable d'ICV-EUiA, Joan Calderon, critica el govern d'Artur Mas perquè prioritza l'escola concertada, encara que hi hagi segregació de gènere.

Calderon també s'ha compromès a treballar perquè l'institut Leonardo da Vinci comenci a funcionar el setembre del 2012.

Joan Calderon

És important perquè la ciutat té un dèficit històric en formació professional. L'accessibilitat de l'institut serà molt millor.



La formació santcugatenca aposta també per ampliar places públiques a les escoles bressol. La número 2 de la llista, Roser Casamitjana, ho explica.

Roser Casamitjana

Volem reforçar i ampliar places públques de 0 a 3 anys. Malgrat totes les que tenim, hi ha un dèficit notori.



Actualitzar el projecte educatiu de la ciutat, afavorir les xarxes de transició entre l'escola i la feina, i modernitzar les instal·lacions d'alguns centres escolars, són altres dels reptes d'ICV-EUiA de cara al proper mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.