Cultura per a tothom i més oferta formativa, propostes d'ERC-R en educació i cultura


  • Comparteix:

ERC-R ha presentat les seves propostes en matèria d'educació i cultura aquest dimarts

ERC-R ha presentat les seves propostes en matèria d'educació i cultura aquest dimarts

Accelerar la construcció de l'institut Leonardo da Vinci i adaptar l'oferta formativa de la ciutat a les necessitats del món laboral són les principals propostes en matèria d'educació de la coalició ERC-R. En l'àmbit cultural, els independentistes creuen que és necessari que la cultura arribi a tots als ciutadans, ja que, segons la formació, ara no està a l'abast de tota la població.

La coalició independentista ha presentat les seves propostes en educació i cultura aquest dimarts a la Casa de Cultura i ha subratllat la importància d'apostar per l'educació pública. El número 2 de la llista, Jordi Fernández, ha explicat que ERC-R veu necessari fomentar el diàleg entre empresaris, centres formatius i Ajuntament per saber quina és la formació acadèmica que s'ha de potenciar a la ciutat.

Jordi Fernández

Proposem més oferta dels cicles formatius i adaptar-la a les necessitats del municipi.



En matèria de cultura, els independentistes aposten per donar suport a les entitats que, segons diuen, són les que realment impulsen les activitats culturals al municipi. El numero 6 de la llista, Bernat Picornell, ha manifestat la principal proposta d'ERC-R en aquest àmbit.

Bernat Picornell

Demanem cultura tothom i no només per a un segment de la formació.


En paral·lel, Picornell ha afegit que la coalició independentista proposa que la ciutat tingui més sales d'estudi, amb ampliació d'horaris, adaptats a les necessitats dels estudiants, i amb bibliografia acadèmica adequada als estudis universitaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.