ERC-R es compromet a lluitar des de Sant Cugat per la construcció nacional


  • Comparteix:

Ingla i Benach

Ingla i Benach

La coalició ERC-R es compromet a continuar lluitant per la construcció nacional de Catalunya entri o no a l'equip de govern després dels comicis de diumenge. Els independentistes demanaran al proper equip de govern que declarin la ciutat 'moralment exclosa de la Constitució' i que la senyera onegi en solitari a l'Ajuntament.

L'expresident del Parlament Ernest Benach ha acompanyat la candidata d'ERC-R, Mireia Ingla, durant la presentació de les propostes de construcció nacional. L'espai escollit per fer-ho ha estat la plaça de Rafael Casanova on, precisament, la coalició es compromet a dignificar-ne el monument. Ingla ha subratllat que el país es construeix des dels municipis i que aquests han contribuït a la catalanització del país. Una eina per fer-ho des de Sant Cugat, defensen, és fomentar l'ús del català com a eina de cohesió social pels nouvinguts, així com ser més estrictes en el compliment de la llei de política lingüística.

La cap de llista de la coalició, Mireia Ingla, ha assegurat que són l'única garantia perquè representen l'opció 'útil' de l'independentisme a Sant Cugat.

Mireia Ingla

Som l'única garantia, defensem l'opció útil d'independentisme a Sant Cugat.



L'expresident del Parlament Ernest Benach ha subratllat que els ajuntaments també han de lluitar per la constitució d'un estat català.

Ernest Benach

Catalunya és en un procés de reconstrucció permanent, i el futur passa per l'Estat propi. I els ajuntaments també han de construir l'Estat.







La coalició d'ERC-R reitera que s'han de dignificar els actes de la diada de l'Onze de Setembre a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.