ICV-EUiA aposta per reformular l'FP i fomentar l'associacionisme juvenil


Temes relacionats

ICV-EUiA demana 'prudència' a Escura sobre Barraques (17/mai/11)

L'aprofitament dels espais esportius i més interacció amb l'administració, prioritats d'ICV-EUiA en esports (16/mai/11)

ICV proposa refer el Pla d'Equipaments i rehabilitar alguns habitatges degradats (10/mai/11)

ICV-EUiA presenta una llista intergeneracional per augmentar la representació al consistori (30/abr/11)


  • Comparteix:

Ramon Gutiérrez i Joan Calderon a la plaça del Rei

Ramon Gutiérrez i Joan Calderon a la plaça del Rei

ICV-EUiA aposta per fomentar l'ocupació a la ciutat reestructurant l'oferta de Formació Professional (FP) per adaptar-la als nous sectors emergents. Segons els ecosocialistes, els cursos actuals s'enfoquen només al sector administratiu i de la construcció, i consideren que l'Ajuntament ha de dialogar amb la Generalitat per aconseguir un nou impuls a aquest tipus de formació. En el marc de les polítiques de joventut, Iniciativa també aposta per fomentar l'associacionisme creant un Consell Local de la Joventut, a més d'impulsar promocions d'habitatge públic de lloguer destinades als joves.

Durant un acte a la plaça del Rei per denunciar la gestió que el consistori ha fet amb les Barraques, el número 5 de la llista ecosocialista i candidat de Joves d'Esquerra Verda (JEV), Ramon Gutiérrez, ha explicat que la FP que s'oferta actualment a la ciutat està encallada en el passat.

Ramon Gutiérrez

Cal fer una Formació Professional que enllaci amb nous nínxols d'ocupació.



El número 5 d'ICV-EUiA també ha exposat la proposta de la formació de crear un Consell Local de la Joventut que coordini les diferents associacions santcugatenques. Segons Gutiérrez, aquest òrgan faria un seguiment de la política de joventut i ajudaria les diferents entitats a organitzar actes conjunts.

Pel que fa a les polítiques d'habitatge, els ecosocialistes aposten per fomentar el lloguer d'habitatges públics i augmentar les promocions destinades exclusivament al jovent, per evitar que marxi de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ustedes han nacido ya en un espacio de libertad, pero no son conscientes de que las libertades las administra el poder , es por eso que Sant Cugat necesita un consejo de seguridad ciudadana, para que desde el se le tengan que dar explicaciones el ciudadano , y podamos tener algo que decir y que todo lo que digamos sea vinculantede.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 19/mai/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.