El PSC vol centralitzar les entitats i demandes del jovent en un Consell Local de Joventut


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor i David Gutiérrez, en un moment de la presentació al Casal de Joves Torreblanca

Ferran Villaseñor i David Gutiérrez, en un moment de la presentació al Casal de Joves Torreblanca

El PSC critica una política de joventut 'pràcticament inexistent' en els darrers anys a Sant Cugat. És per aquest motiu que els socialistes proposen l'impuls d'un Consell Local que englobi les demandes de les entitats juvenils de la ciutat. Entre els punts que configuren el programa de la formació en aquesta matèria, hi destaquen la creació d'un nou Pla Local de Joventut i la construcció de nous espais per als joves als nous barris de la ciutat.

Els socialistes defensen la creació d'un nou organisme dedicat a la promoció dels interessos del jovent de la ciutat. La creació d'un Consell Local de Joventut suposaria, segons el PSC, englobar les demandes de les entitats en aquesta àrea a través d'un 'hotel d'entitats'.

Ho explica el número 4 de la formació, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

Sense un Consell Local de Joventut, el teixit associatiu es veu desprotegit.


La necessitat de crear un nou Pla de Joventut que estructuri, més enllà d'un mandat, les polítiques d'emancipació d'aquest sector de la població és un altre dels punts claus del programa socialista. La formació proposa dur a terme aquest document subscribint el Pla Nacional de Joventut 2010-2020 promogut per la Generalitat.

El PSC ha aprofitat la presentació de les propostes de joventut per pronunciar-se en contra de l'actitud del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, en relació amb la gestió de les Barraques de Festa Major d'enguany. El cap de llista de la formació, Ferran Villaseñor, ha qualificat les seves declaracions de 'prepotents' i 'virulentes'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

¿Y el consejo de suguridad ciudadadna para cuando? ¿Es que tienen ustedes miedo de algo?

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 19/mai/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.