Conesa demana una majoria àmplia de CiU per tirar endavant el seu programa


  • Comparteix:

Conesa durant l'entrevista

Conesa durant l'entrevista

CiU presenta la bona gestió municipal com a garantia per mantenir la despesa en educació i serveis socials a la ciutat. Reformular el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i potenciar l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) són la base de la proposta econòmica de la federació nacionalista. La candidata, Mercè Conesa, s'ha refermat en la defensa de la política lingüística actual com a element de cohesió i ha estès la mà per millorar la col·laboració de l'administració amb les entitats de la ciutat. Mira l'entrevista a Cugat tv

La gestió de govern del darrer mandat és la garantia, segons Mercè Conesa, que CiU podrà mantenir el model de ciutat actual. Una de les vies d'estalvi proposada per la federació passa per la reducció de la despesa ordinària en matèria de consums de l'Ajuntament en un 20%. Es tracta d'un estalvi que, assegura Conesa, es pot assolir gràcies a l'aplicació de tecnologia.

La candidata de la federació nacionalista, Mercè Conesa, garanteix la despesa en l'àmbit social gràcies a la gestió del darrer mandat.

Mercè Conesa

A l'inici de la crisi vam crear un fons per ajudar famílies amb problemes. Garantim que a Sant Cugat no hi haurà retallades en serveis socials.


En l'àmbit econòmic, CiU contempla la reorientació del Servei Municipal d'Ocupació (SOM) per afavorir la interlocució amb les empreses i reorientar la formació segons les necessitats de les companyies que s'estableixen a la ciutat. Escoltem altres propostes de Conesa en l'àmbit de la promoció econòmica.

Mercè Conesa

Potenciarem l'OAE per agilitzar la creació d'empreses. Buscarem acords amb bancs i els viver d'empreses de la ciutat.




Sobre habitatge públic, Conesa afirma que Promusa haurà de prioritzar les promocions de lloguer sense deixar de fer promocions de venda. En relació amb els districtes, Conesa es compromet a continuar la urbanització dels carrers, tot i que no garanteix poder-la finalitzar els propers quatre anys.

En l'àmbit cultural, Conesa ha defensat la continuïtat del model lingüístic i la defensa del català com a llengua vehicular a l'administració i als organismes municipals.

Preguntada sobre possibles pactes post-electorals, Conesa no s'ha fixat cap límit i ha dit que confia a rebre el suport necessari per reeditar la majoria actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.