ERC-R fa costat al moviment dels 'indignats'


  • Comparteix:

ERC-R ha mostrat el seu suport al moviment 'indignats'

ERC-R ha mostrat el seu suport al moviment 'indignats'

ERC-R ha mostrat el seu suport al moviment de manifestacions populars que reclamen democràcia real, conegut com la 'revolta dels indignats'. La formació diu coincidir amb la posició dels manifestants que reclamen una 'regeneració democràtica' i un increment de la 'participació ciutadana' amb consultes populars i taules de participació.

ERC-R ha volgut pronunciar-se sobre la prohibició per part de la Junta Electoral de les manifestacions populars arreu de l'Estat espanyol sota el lema 'Democràcia real' durant la jornada de reflexió i el dia de les eleccions. La formació republicana considera 'deplorable' que es prohibeixi un 'moviment cívic' que vol defensar la 'no-corrupció de la classe política'. El número 2 de la coalició, Jordi Fernández, ha mostrat la postura de la seva formació.

Jordi Fernández

Deplorem la baixa qualitat democràtica de l'Estat espanyol, que a les portes de les eleccions prohibeix un moviment de la ciutadania.



Els republicans han remarcat la necessitat de trencar amb l'Estat espanyol, que 'no respecta les regles bàsiques de la democràcia' en 'il·legalitzar una part dels partits polítics bascos' i 'mutilar' l'Estatut refrendat pel poble català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.