ICV-EUiA recorda als votants que tenen 'el poder de canviar governs'


  • Comparteix:

ICV-EUiA, que ha tancat la campanya electoral al barri del Monestir, ha destacat que cal prioritzar les persones i trobar una sortida alternativa a la crisi. El candidat ecosocialista, Joan Calderon, ha afirmat que la gent no s'ha de resignar ja que té el poder de canviar governs.

Calderon ha afirmat que 'els mateixos que ens han ficat a la crisi no ens en poden treure' i, per tant, considera que la fórmula actual 'ja està esgotada'. La candidatura d'ICV-EUiA demana el vot pel compromís amb la gent, la solidaritat i la memòria de la formació. Segons Calderon, hi ha molt en joc en aquestes eleccions.

Joan Calderon

Diumenge ens juguem moltes coses: una sortida justa a la crisi i la preservació del medi ambient. ICV-EUiA vol demostrar el seu compromís amb una trajectòria que l'avala.


Els ecosocialistes també han reclamat posar fi a 'les injustícies' ja que el barri del Monestir, asseguren, necessita nous equipaments com ara un centre cívic, millorar les pistes esportives i crear una escola bressol.

A més, l'alcaldable d'ICV-EUiA diu que altres partits estan duent a terme retallades de drets, però que ningú no parla d'augmentar els ingressos, incrementant impostos als més rics i aplicant una fiscalitat ecològica.

Els ecosocialistes tenen com a objectiu mantenir la representació actual però amb la voluntat d'augmentar el nombre de regidors per a aquests propers quatre anys.

L'acte final de campanya ha tingut lloc als jardins de Sant Francesc amb membres de l'Associació de veïns del Monestir. Calderon ha fet una crida a la ciutadania perquè es mobilitzi per anar a votar aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.