ERC-R demana el vot útil independentista en l'últim missatge de campanya


  • Comparteix:

La candidata d'ERC-R, Mireia Ingla, ha demanat confiança als ciutadans i ha destacat que la coalició que lidera representa 'el vot útil independentista'. Ingla ha enviat aquest missatge en l'acte de final de campanya, que ha tingut lloc a la plaça dels Quatre Cantons amb activitats per als més petits, música, parlaments i un sopar.

Des de primera hora de la tarda, la plaça dels Quatre Cantons s'ha omplert d'activitats per als més petits, per encetar la jornada festiva que marca el final de campanya de la coalició independentista. L'alcaldable d'ERC-R, Mireia Ingla, ha transmès la idea central de la formació per al proper mandat.

Mireia Ingla

Representem la unitat de l'independentisme. Volem ser el relleu de les consultes del 13-D. Som el vot útil independentista.


ERC-R pretén trencar amb els anys de majoria de CiU i obrir l'Ajuntament des de l'independentisme. Els independentistes es defineixen com una candidatura amb vocació de govern que també treballarà des de l'oposició i subratllen la proximitat ciutadana com un dels trets que els caracteritza.

En aquest sentit, Ingla ha destacat que treballaran per construir una ciutat 'de tots i de totes' de manera cohesionada. La candidata republicana no ha oblidat la crisi econòmica actual i ha destacat que la coalició ha dissenyat mesures per superar la situació.

Aquestes han estat les idees centrals que els independentistes han fet arribar a la ciutadania santcugatenca per demanar-los el vot. Les activitats infantils, que han estat molt exitoses entre el públic més petit, han estat seguides per parlaments, d'un sopar a peu dret i música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.