CiU demana el vot per mantenir 'el model de ciutat' dels darrers anys


  • Comparteix:

L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, fa una crida als ciutadans perquè li donin suport i ha demanat que no es confiïn de cara a diumenge. Ho ha dit durant l'acte de tancament de campanya, que s'ha fet aquest divendres a la tarda a la plaça d'en Coll, davant de més de 200 persones. El conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde, Lluís Recoder, ha acompanyat la candidata, de qui ha dit que està rodejada d'un gran equip.

L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, ha fet el darrer acte de la campanya electoral envoltada de tot l'equip que l'acompanya a les llistes. També han donat suport a la candidata els regidors de la federació que no repeteixen a les llistes.

Durant el parlament, Conesa ha explicat que si el seu equip té l'oportunitat de reeditar el govern continuarà treballant per mantenir 'el model de ciutat' que han fet fins ara. La candidata ha subratllat que per a CiU 'tots els barris són iguals' i treballaran per actuar i millorar totes les zones de la ciutat 'com han fet fins ara'. Al final del seu parlament, la candidata de CiU, ha demanat al ciutadans que no es confiïn i que diumenge vagin a votar.

Mercè Conesa

Demano als ciutadans que em votin i em facin confiança. CiU a Sant Cugat som la millor alternativa, som un equip preparat i cuidem tots els barris.


El tancament de campanya de CiU ha comptat amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde, Lluís Recoder. Recoder ha recordat la situació en què es troba el país econòmicament i ha subratllat que, tot i els problemes que hi ha a la ciutat, Sant Cugat és un exemple per tot Catalunya.

En el seu parlament, Recoder ha destacat que Conesa 'no farà el mateix que ell' sinó que continuarà 'el projecte endegat els darrers anys' amb la visió que pot aportar una dona a l'alcaldia.

Lluís Recoder

Conesa ha estat des del primer moment amb mi a Sant Cugat ara li toca a ella encapçalar el projecte. Idees noves i visió en femení.


Per l'exalcalde, ha estat un 'orgull' acompanyar Conesa en el darrer acte de la campanya abans de les eleccions de diumenge, ja que segueix sent la seva ciutat tot i que no s'hi pot dedicar amb la mateixa intensitat amb la qual ho feia abans perquè 'el seu entorn és tot el país'.

Més de 200 persones han acompanyat Mercè Conesa i tot l'equip de CiU en l'acte final de campanya que ha tingut lloc la plaça d'en Coll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.