L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, defensa el vot com a instrument per encaminar el futur


  • Comparteix:

L'alcaldable de Convergència i Unió, Mercè Conesa, ha votat aquest migdia al col·legi ubicat a l'escola Pi d'en Xandri. La cap de llista de la federació nacionalista ha destacat la necessitat de votar per millorar la societat a través de la política.

La candidata de CiU ha lligat el dret a vot al futur ciutadà.

Mercè Conesa

Que el màxim de ciutadans votin avui. Jo ja ho het fet i convido a tothom que s'hi acosti perquè és important que democràticament escollim el nostre futur col·lectiu.


Conesa també ha fet referència a les mobilitzacions del 'moviment d'indignats' que ha marcat els darrers dies de campanya electoral. L'aspirant convergent a l'alcaldia ha assegurat que respecta i, fins i tot, comprèn que una part de la societat es manifesti davant dels efectes de la crisi.

La candidata ha dit que aquest diumenge ha fet dissabte, ha assistit a un partit de futbol infantil i farà una migdiada abans de la nit electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.