(15:00h): La participació fins a les tres de la tarda arriba al 29'17%, per sota que fa quatre anys


  • Comparteix:

La participació es manté per sota que fa quatre anys

La participació es manté per sota que fa quatre anys

La participació a les eleccions municipals ha arribat al 29'17% fins a les tres de la tarda. Això significa que 16.153 electors ja han exercit el seu dret a vot, tres punts percentuals menys que fa quatre anys. El 2007 la participació a aquesta hora era del 32'18%. Valldoreix és la zona que més votants ha registrat i les Planes la que menys.

A Valldoreix ha votat el 30'30% dels electors de la zona, que significa 1.581 vots. En canvi, a les Planes la participació se situa al 22'85%, mentre que a Mira-sol i a la Floresta s'ha assolit el 26%.

Al centre del municipi ha votat entorn el 30% dels censats, per sobre de la mitjana registrada a la ciutat que és del 29'17%. Un total de 16.153 electors ja han votat a tot el municipi, dels més de 55.000 del cens electoral.

El regidor de Relacions Institucionals i Comunicació en funcions, Jordi Puigneró, no ha volgut pronunciar-se, de moment, sobre aquesta davallada de la participació.

Jordi Puigneró

A les vuit del vespre podrem fer una valoració més concreta de la participació.


Fa quatre anys, la participació fins a les tres de la tarda era del 32'18%, 3'01 punts percentuals més que en els comicis d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.