La CUP entra al consistori i esdevé la força independentista al ple


Temes relacionats

CiU amplia la majoria absoluta, la CUP entra al consistori i ERC desapareix del ple (22/mai/11)


  • Comparteix:

Alegria entre els membres de la CUP

Alegria entre els membres de la CUP

El cap de llista de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Guim Pros, expressa la seva alegria per haver entrat amb força al consistori amb dos regidors, tot i alertar del perill que significa la pujada de 'la dreta' a la ciutat. La formació independentista ha superat les expectatives i gairebé ha triplicat el nombre de vots respecte les darreres eleccions municipals, amb 2.346 sufragis, que representen el 7'75% de l'escrutini.

Pros ha volgut contraposar els resultats del seu partit amb el que considera un escenari 'complicat' a la ciutat per als propers quatre anys. Ho ha explicat a Cugat.cat.

Guim Pros

Estem molt contents, però l'escenari és complicat perquè hi ha una majoria espectacular de dretes.


Respecte l'altra formació independentista que es presentava als comicis, ERC, Pros ha atribuit la seva desaparició del consistori al desgast del partit a àmbit nacional, i s'ha mostrat disposat a obrir-hi un procés de negociació.

La CUP ja es va presentar a les passades eleccions municipals del 2007, en les quals va obtenir un 3'02% dels vots, xifra que no li va permetre obtenir representació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.