El PP duplica regidors i es posiciona com a segona força


  • Comparteix:

Carreras, a l'esquerra, seguint els resultats

Carreras, a l'esquerra, seguint els resultats

El cap de llista del PP, Jordi Carreras, assegura que és un resultat 'magnífic' haver doblat els regidors dels comicis municipals passats, amb quatre representants, i subratlla que s'obre un nou panorama polític en convertir-se en la segona força al consistori. En aquestes eleccions el PP ha aconseguit més vots que mai, 3.792, aplegant el 12'53% dels vots de l'electorat santcugatenc, tres punts i mig més que ara fa quatre anys.

Les ampolles de cava i les pastes han fet acte de presència a la seu del PP al carrer de Santa Maria per celebrar els resultats dels comicis d'aquest diumenge. Els resultats situen per primera vegada el PP com la segona força política al ple de l'Ajuntament, una tònica que ja van deixar entreveure als resultats de les nacionals del 28-N. El líder de la formació, Jordi Carreras, ha admès que el canvi de junta i les cares noves de la llista popular han permès 'posar en peu' els simpatitzants del partit, per fer un canvi 'positiu'. Carreras ha dit a Cugat.cat que els resultats d'aquest diumenge són 'magnífics'.

Jordi Carreras

Quatre regidors és un resultat magnífic. Estem molt contents. A partir d'aquest dilluns ens posarem a treballar per veure com podem millorar la ciutat.






Pel que fa a la presidència de l'EMD de Valldoreix, els populars han aconseguit una vocalia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.