Cugat.cat bat rècords de seguiment a la web el dia de les eleccions


  • Comparteix:

Web de Cugat.cat

Web de Cugat.cat

Cugat.cat registra nous rècords d'audiència durant la jornada electoral. Segons dades de Nielsen, aquest diumenge, la web del grup de comunicació local ha tingut 13.041 pàgines vistes, més del doble que un dia normal. A més, el nombre d'usuaris únics de Cugat.cat s'ha més que doblat per seguir el transcurs dels comicis.

Les pagines vistes han passat de les 5.766 de mitjana d'aquest maig a les 13.041 del dia de les eleccions municipals, el que representa un 226% d'increment. Una altra dada positiva és el nombre de navegadors únics, que s'ha més que doblat ja que ha arribat al 2.271 quan la mitjana és de 1.039. Les visites també han augmentat un 66% aquest diumenge. En total, s'ha passat de la mitjana de 1.944 d'aquest mes a les 3.243 de la jornada electoral.

Les xarxes socials també han tingut molt a veure amb l'augment d'audiència. Segons dades de Google Analytics, 527 visites d'aquest diumenge als continguts de Cugat.cat es deuen al Facebook, mentre que 136, al Twitter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.