25-N: La CUP admet que té moltes coses a dir i que cal fer un pas endavant


Temes relacionats

La CUP afronta el dilema de presentar-se o no a les eleccions del 25-N ( 3/oct/12)

La CUP cerca el camí per aplicar el 'decreixement' a la ciutat ( 1/oct/12)


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea de la CUP aquest dimecres

Moment de l'assemblea de la CUP aquest dimecres

L'assemblea celebrada per la CUP de Sant Cugat aquest dimecres admet que les circumstàncies han canviat molt des de les últimes eleccions des del punt de vista nacional i social, i que tenen 'moltes coses a dir'. Tot i que no s'ha adoptat una posició unànime sobre si es volen presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya, a l'assemblea s'ha constatat que la CUP ha de fer 'un pas endavant' i buscar com ser present en un espai que ningú no ocupa a la cambra catalana.

Durant l'assemblea de la formació no s'ha fet cap votació sobre si la CUP s'ha de presentar o no a les eleccions del 25 de novembre, ja que serà a l'assemblea nacional quan es decidirà, mitjançant vots personals, si finalment fa aquest pas. Tot i això, segons el regidor de la CUP Ignasi Bea sí que hi ha hagut un consens clar en que cal intervenir en el moment actual, tant per la situació nacional com per la 'involució social'. No ho vincula directament en presentar-se a les eleccions, però creu que al Parlament s'ha de veure una veu diferent que vinculi justícia social i alliberament nacional.

Ignasi Bea

Es veu que cal una veu diferent al Parlament que vinculi justícia social i alliberament nacional.


Tot i que no s'ha plantejat a l'assemblea de dimecres, Bea creu que seria difícil posar-se d'acord amb ERC, Solidaritat Catalana per la Independència o Reagrupament per fer una coalició per a les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.