Balcells vol una esquerra que respongui els reptes nacionals i socials del país


Temes relacionats

'El Gall del Monestir' analitza el manifest sobre el PSC amb un dels seus impulsors ( 4/oct/12)

Josep Maria Balcells vol que Navarro impliqui el PSC en el procés sobiranista ( 3/oct/12)

Josep Maria Balcells s'implica en la plataforma d'opinió Plaça 21 (30/jul/12)


  • Comparteix:

Balcells a l'estui de Cugat.cat

Balcells a l'estui de Cugat.cat

L'exdiputat santcugatenc del PSC-CpC, Josep Maria Balcells, ha assegurat que el manifest signat per 150 personalitats de l'entorn dels socialistes pretén crear un nou espai que doni resposta als reptes nacionals i socials del país. Balcells ha afirmat que, en contra del que diuen els mitjans, el manifest no només va dirigit al líder del PSC, Pere Navarro, sinó que vol arribar a tota la societat catalana.

Balcells ha afirmat a la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat.cat (91.5 FM) que els signants no descarten que a la llarga puguin formar un partit polític nou, tot i que rebutgen presentar-se a aquestes eleccions per la proximitat en què es troben.

Josep Maria Balcells

No es descarta que a partir d'aqui pugui nèixer un nou partit polític.


Tot i això, Balcells destaca la pluralitat que hi ha dins del PSC per incloure signants d'aquest manifest i d'altres que estan en contra del dret d'autodeterminació, però que tots tenen l'objectiu de sumar junts i evitar la fractura de la formació.

El manifest està firmat pels exconsellers Marina Geli, Antoni Castells i Ernest Maragall, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, entre altres. Sota el títol 'Una esquerra catalana forta i majoritària per a una Catalunya constituent', el text defensa que l'Estat espanyol hauria de reconèixer Catalunya 'com a nació i com a subjecte de sobirania pròpia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.