56.186 santcugatencs estan cridats a les urnes en les eleccions del 25-N


  • Comparteix:

Les eleccions seran el 25 de novembre

Les eleccions seran el 25 de novembre

56.186 santcugatencs estan cridats a les urnes en les properes eleccions al Parlament de Catalunya, el 25 de novembre. Amb dades tancades del primer de setembre, l'Oficina del Cens Electoral de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica les dades actualitzades del cens electoral a àmbit municipal.

A partir d'aquest dilluns, s'inicia el procés d'exposició pública del cens i de rectificació de les dades per a les eleccions al Parlament. Les dades estaran exposades a les seus dels ajuntaments i consolats fins dilluns de la setmana vinent. Durant aquests set dies, es podran presentar reclamacions per modificar dades i sobre inclusió o exclusió del cens i a partir del 19 d'octubre es faran públiques les rectificacions i es notificarà als reclamants, ajuntaments i consolats la resolució de les peticions.

D'altra banda, el govern inicia aquest dilluns la campanya informativa sobre la comprovació del cens en període electoral. Està adreçada a tota la ciutadania, es difondrà a través dels mitjans de comunicació i serà publicada també en el web Parlament2012.cat.

El dispositiu electoral per aquestes eleccions està format per 2.721 col·legis electorals, la mateixa xifra que fa dos anys, i 8.114 meses electorals, 82 més que el 2010. En el conjunt de Catalunya hi haurà 24.342 membres titulars de les meses electorals i 48.684 membres suplents. En total, el personal mobilitzat durant la jornada electoral del 25 de novembre serà de 77.852 persones, entre membres de les meses electorals i representants de l'administració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.