Balcells: 'Estem aglutinant persones per al projecte Nova Esquerra Catalana'


Temes relacionats

Roda, Balcells i Maragall, dins el projecte del nou Partit Català d'Europa (10/oct/12)

Balcells vol una esquerra que respongui els reptes nacionals i socials del país ( 4/oct/12)

Josep Maria Balcells vol que Navarro impliqui el PSC en el procés sobiranista ( 3/oct/12)


  • Comparteix:

Josep Maria Balcells, en una imatge d'arxiu

Josep Maria Balcells, en una imatge d'arxiu

L'exdiputat santcugatenc del PSC-CpC Josep Maria Balcells avança que estan aglutinant persones compromeses amb el nou projecte Nova Esquerra Catalana, liderat per l'encara diputat socialista Ernest Maragall. Balcells assegura que volen formar part dels debats polítics fins a les eleccions al Parlament, però que la iniciativa començarà a fer-se visible després del 25-N.

Balcells admet que el projecte encara és 'embrionari' i que la forma de partit no arribarà de forma immediata perquè caldrà veure com es materialitza la iniciativa, que de moment es dirà Nova Esquerra Catalana. Durant la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat.cat (91.5 FM), l'exdiputat santcugatenc ha explicat que no es podien presentar a les eleccions del 25 de novembre per una qüestió de temps, perquè, entre d'altres, necessitaven la signatura d'uns 250.000 ciutadans per poder formalitzar la creació del partit. Balcells ha detallat qui forma part d'aquesta iniciativa.

Josep Maria Balcells

El referent en aquests moments és l'Ernest Maragall. Hi ha molta gent vinculada al PSC, d'altres formacions i gent jove.


El futur partit també comptarà amb la presència de l'expresident de Ciutadans pel Canvi (CpC) Àlvar Roda, també santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.