José Manuel Villegas ocuparà la cinquena posició a les llistes de Ciutadans


Temes relacionats

Tres santcugatencs, als òrgans de govern de Ciutadans (C's) (31/oct/11)

Villegas (C's): 'Estem a favor de les seleccions catalanes si no s'utilitzen per construir una nació inexistent' (17/nov/10)


  • Comparteix:

El santcugatenc José Manuel Villegas

El santcugatenc José Manuel Villegas

El santcugatenc José Manuel Villegas ocuparà la cinquena posició a les llistes de candidats de Ciutadans (C's) per a les eleccions del 25-N per la demarcació de Barcelona. Villegas, que ha estat escollit pels afiliats del partit en unes eleccions primàries internes, es presenta per segona vegada a les llistes.

Villegas està precedit per Albert Rivera, Jordi Cañas, Carmina Mejías i Inés Arrimadas. C's va obtenir 1.531 vots a Sant Cugat a les darreres eleccions al Parlament, que equival a un 4% dels sufragis emesos. El santcugatenc ha explicat que l'objectiu que es marca el partit en aquestes eleccions és continuar creixent i, si és possible, aconseguir el grup propi al Parlament.

José Manuel Villegas

L'objectiu és que la nostra veu es pugui sentir amb més força al Parlament. Aconseguir el grup propi seria tot un èxit.


La campanya de C's girarà, ha anunciat Villegas, al voltant de tres eixos: el conflicte entre Catalunya i la resta de l'Estat espanyol, propostes per superar la crisi econòmica i diverses iniciatives de regeneració democràtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.