Cugat.cat estrena una web especial dedicada a les eleccions del 25-N


Temes relacionats

Cugat.cat ofereix una programació especial per a les eleccions (26/oct/12)


  • Comparteix:

Aspecte de la nova web

Aspecte de la nova web

Cugat.cat posa en marxa una web (Cugat.cat/eleccions2012) que recollirà tota la informació relacionada amb les eleccions al Parlament de Catalunya. El portal aplegarà tot el material multimèdia que generaran els partits durant la campanya: notícies, entrevistes i debats, entre d'altres. A més, un apartat repassarà l'històric estadístic dels resultats que han obtingut les formacions a la ciutat.

A Cugat.cat/eleccions2012, els usuaris hi trobaran el seguiment complet a tot el que doni de si la cobertura de la campanya electoral i totes les notícies derivades de la jornada electoral del 25N. Les notícies estaran ordenades en funció del suport que les formacions que s'hi presenten van obtenir a les nacionals del 2010.

A aquest web hi haurà un espai amb el calendari d'entrevistes i debats que Cugat.cat té programat durant les dues setmanes que s'allarga la campanya. Tot aquest material, ja sigui en format vídeo, text o àudio, quedarà recollit en aquest web a disposició dels usuaris.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca que el mitjà multimèdia serà la referència per seguir el tot el procés electoral des d'un punt de vista local.

Miquel Herrada

Cugat.cat serà la referència per als santcugatencs que vulguin seguir la campanya electoral des d'un punt de vista local. La cobertura serà multimèdia.


La nit del dijous 8 de novembre al 9, comença la campanya amb l'enganxada de cartells, de la qual Cugat.cat oferirà un vídeo especial de resum del tret de sortida. La setmana següent a l'enganxada, el mitjà de comunicació multimèdia començarà la ronda d'entrevistes i debats amb una trobada amb els joves de les formacions polítiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.